Kies voor een rendabele zonneboiler.

Het hele jaar door warm water dankzij de kracht van de zon.

Een zonneboiler verwarmt via een zonnecollector sanitair water door middel van zonlicht. Dit sanitair warm water kunt u gebruiken in het dagelijks circuit maar evengoed voor het zwembad of vloerverwarming. Ook voor een professionele installatie van uw zonneboiler kunt u bij ons terecht.   

Genieten van goedkoop warm water

Budgetvriendelijk en ecologisch water verwarmen met een zonneboiler

U kunt heel wat vermogen halen uit de zon door een zonneboiler in te schakelen in uw verwarmingscircuit. Zonder enige CO2-uitstoot is een zonneboiler de toekomst! Deze staat in verbinding met zonnecollectoren (niet te verwarren met zonnepanelen) op het dak. De zonnecollector vangt zonnestralen op en zet het om in warmte. 

 

De zonneboiler slaat het sanitair warm water op. Wanneer er te weinig warmte geproduceerd wordt door de zonnecollector, zorgt een (pellet)ketel voor de naverwarming waardoor u nooit zonder warm water valt. U kunt bij ons terecht voor zowel de aankoop, deskundige installatie als het verdere onderhoud van uw zonneboiler.

Onderhoud van een zonneboiler

Kies voor ons vakkundig onderhoud van uw zonneboiler

Als REScert gecertificeerde installateur onderhouden wij alle zonneboilers die door ons geplaatst werden. Wanneer u bijvoorbeeld een beroep wilt blijven doen op de fabriekswaarborg, is een regelmatig nazicht aan te radenDaarnaast zorgt een professioneel onderhoud voor een optimalisatie van de prestaties van uw zonneboiler.  

Facebook reviews

Hoge klantentevredenheid

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.