Pelletketels steeds populairder

Goedkoper centraal verwarmen met pellets

Een (hoogrendements)ketel op pellets biedt het comfort, de warmte en het gebruiksgemak van een klassieke centrale verwarming die u gewoon bent. Toch ligt de stookkost tot 50 % lager in vergelijking met centrale verwarming op mazout.

Het concept van een pelletketel

Kies voor een pelletketel waarop u kunt rekenen!

We bieden cv-ketels op pellets aan van de gekende merken  ÖkoFEN, BlueBurn en Laminox. Een pelletketel wordt in de garage of berging ingeschakeld als volwaardige verwarmingsbron met een lage emissiewaarde. Heel wat technologische snufjes zorgen voor een optimale verbranding. In combinatie met een zonneboiler kunt u bovendien het sanitair water ecologisch verwarmen.

Professioneel onderhoud van uw pelletketel

Onderhoud door een expert zorgt voor een optimale verbranding en een langere levensduur.

Net zoals bij een conventionele ketel is een jaarlijks onderhoud van uw pelletketel een goed idee. Na het stookseizoen zorgt dit voor een verdere optimale werking. Combineer het onderhoud met de jaarlijks verplichte reiniging van uw schoorsteen. 
Facebook reviews

Hoge klantentevredenheid

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Meer dan 10 jaar ervaring

Onze ketels
is uw vertrouwen waard!

Wenst u vakkundig advies over pelletketels?

Bij ons weet u wat u koopt. We vertellen u niet alleen over de voordelen van pelletketels, maar ook over het onderhoud en eventuele beperkingen voor uw woning.