Topadvies en uitstekende klantenservice

Onze realisaties als inspiratiebron

Wanneer u onze showroom binnenstapt of een afspraak maakt, geven wij uitgebreid en eerlijk advies over de voor- en nadelen van pelletverwarming of zonneboilers. Onze klanten kunnen steeds rekenen op een vlekkeloze installatie van de producten uit ons assortiment. Wij dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel waarbij u mag vertrouwen op onze uitgebreide service na verkoop. Laat u overtuigen en kies voor een pelletkachel van Van Roy! 

Fotogalerij

Een greep uit de door ons geplaatste installaties.

Heel wat tevreden klanten deden reeds een beroep op ons om een pelletkachel te installeren. Neem een kijkje in onze fotogalerij en laat u inspireren door de vele pelletkachels die we vanuit Ophasselt en Affligem hebben gerealiseerd. 

4,8/5 score
op 33 recensies

verwarmen met pellets

Milieuvriendelijk verwarmen

Een pelletkachel levert ook ecologische winst op dankzij de CO2-neutrale uitstoot en aandacht voor duurzaam bosbeheer bij de vervaardiging van pellets.

verwarmen met pellets

Voordelig verwarmen

Pelletverwarming biedt vele voordelen. Zo geniet u met een pelletkachel van een gezellige warmte zonder het aanvoeren van houtblokken. Bovendien brandt een pelletkachel ruime tijd zonder bijvullen en is de warmteontwikkeling gelijkmatiger verdeeld dan bij een traditionele houtkachel.

Promoties en acties

Warm aanbevolen deals

Kies voor het zalig comfort en de gezellige warmte van een pelletkachel. Ontdek onze selectie toptoestellen in promotie!