Voordelig comfort

De gezellige en natuurlijke warmte van een pelletkachel.

Pelletkachels zijn populairder dan ooit! De vele voordelen zoals het zuinig brandstofverbruik, het bedieningsgemak, de zalige warmte, het gezellige vlammenspel en de ecologische kenmerken overtuigden reeds vele klanten. U ook?
Sfeervol verwarmen

Wat is een pelletkachel?

Als u kiest voor een kwalitatieve pelletkachel, dan stapt u mee in de toekomst. Met deze ecologische verwarming hoeft u niets in te boeten aan luxe of comfort van uw binnenklimaat. Met een programmeerbare automatische ontsteking en een aangename stralingswarmte kiest u resoluut voor optimaal gebruiksgemak. In onze showroom stellen wij zowel designkachels als rustieke modellen tentoon met bijzondere aandacht voor stille pelletkachels.

Onderhoud door uw vakman

Uw pelletkachel professioneel onderhouden

Het dagelijks onderhoud van uw pelletkachel is essentieel. Zo kunt u zelf de verbrandingskamer stofzuigen, het asbakje legen en een grondige poetsbeurt voorzien. Toch is een professioneel onderhoud van uw pelletkachel aan te raden na ongeveer 2000 kg pellets. Wij voeren een mechanische reiniging van uw pelletkachel en de warmeluchtventilator uit. Zo voorkomt u een dalend rendement en blijft een optimale verbranding mogelijk.
Pelletverwarming

Waarom pelletverwarming?

De klassieke verwarming met mazout of elektriciteit maakt meer en meer plaats voor ecologische verwarmingsalternatieven. Goed voor het milieu en budgetvriendelijk.

pellet verwarming

Normale verwarming

Onze gerenommeerde merken pelletkachels

Kwaliteitsvol, stil en krachtig verwarmen met pellets

Ontdek de stille, standingvolle pelletkachels van de gekende merken in onze showrooms. Verneem alles over de voordelen van een optimale verbranding en een hoog rendement bij Pelletkachels Van Roy! 

Facebook reviews

Hoge klantentevredenheid

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Meer dan 10 jaar ervaring

Onze pellethaard
is uw vertrouwen waard!

Wenst u vakkundig advies over pelletverwarming?

Bij ons weet u wat u koopt. We vertellen u niet alleen over de voordelen van pelletkachels, maar ook over het onderhoud en eventuele beperkingen voor uw woning.