Wij laten u niet in de kou staan

7/7 service in de winter

In de wintermaanden is verwarming simpelweg een basisbehoefte waar ieder van ons recht op heeft. Wij garanderen u als klant dat wij elke dag paraat staan tijdens de maanden november tot en met februari. Mocht er een defect optreden aan uw pelletkachel, bel ons meteen en wij helpen u zo snel mogelijk. Ook op zon- en feestdagen.

Ruime stock wisselstukken

Wij hebben permanent de belangrijkste wisselstukken van alle courante modellen op voorraad. Moet er ondanks de robuuste kwaliteit van uw pelletkachel toch een onderdeel worden vervangen, dan kunnen wij u meteen helpen en heeft u het snel weer lekker warm.

Onderhoud van uw pelletkachel en schoorsteen – met attest

De dagelijkse controle van het branderkorfje kunt u perfect zelf en vergt nauwelijks tijd. Gewoon even controleren op asrestanten. Als er een aslade aanwezig is, dient u die regelmatig te ledigen.

Na een pelletverbruik van ca. 2000kg is een groot onderhoud noodzakelijk om een optimaal rendement te blijven garanderen. Bovendien is het wettelijk verplicht om jaarlijks de schoorsteen te laten reinigen. Van Roy klaart voor u de klus in één keer en levert een attest af voor uw brandverzekering.

Graag advies bij uw pelletkachel of pelletketel?

Contacteer uw vakman en specialist pelletkachels