Ons doel:

U zorgeloos laten genieten
van zalige warmte

Uitgebreid gamma van vooral stille kachels

Hecht u ook veel belang aan rust in huis? En aan milieubewust stoken? U bent niet alleen. Uiteraard moet het wel aangenaam warm zijn op elk gewenst moment. Geen wonder dus dat de vraag naar stille pelletkachels almaar stijgt.

Wij zijn specifiek op zoek gegaan naar dit soort toestellen. In ons ruime gamma vindt u al pelletkachels vanaf 25 dB. U kunt kiezen uit zowel designkachels als rustieke modellen – er is voor elk wat wils. Prijzen variëren van €1.500 tot meer dan €5.000.

Eerlijke informatie

Bij ons weet u wat u koopt. We vertellen u niet alleen over de voordelen van pelletkachels, maar ook over het onderhoud en eventuele beperkingen voor uw woning. Want wij verkopen nooit een kachel in onze showrooms.

We komen altijd ter plaatse om te zien welk calorisch vermogen u nodig heeft en of de schoorsteen moet aangepast worden. Pas na dit bezoek krijgt u van ons een vrijblijvende all-in offerte.

7/7 service – Wij laten u niet in de kou staan

U vindt bij ons enkel pelletkachels van betrouwbare merken uit Italië en Oostenrijk (Ravelli, Haas & Sohn, Hergom en Animo). Maar ook kwaliteitskachels vergen onderhoud en zijn onderhevig aan slijtage.

Als er zich toch een defect zou voordoen, kunt u in de winter 7/7 op ons rekenen. Want wij willen u zo snel mogelijk weer laten genieten van die aangename warmte van uw pelletkachel.

Vakkundige plaatsing

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Want u wilt toch zorgeloos genieten van zalige warmte? Toch stellen we vast dat sommige verkopers het niet zo nauw nemen met die plaatsing.

Wij nemen alle veiligheidsregels in acht. We installeren indien nodig een nieuwe dubbelwandige schouw (om condensvorming tegen te gaan). Dat is onze beste garantie voor een perfect werkende pelletkachel.

Graag advies bij uw pelletkachel of pelletketel?

Contacteer uw vakman en specialist pelletkachels